Csetneki Márta

Gyógypedagógus- pszichopedagógus és természetgyógyász- alternatív mozgásterapeuta vagyok. Kórházak pszichiátriai osztályán, 23 évig dolgozhattam és lehetőségem volt ezekhez a körülményekhez adaptálni transzperszonális pszichológia, jóga és meditációs, valamint művészeti terápiás módszereket. Nagy kihívás volt egy hagyományos szemléletű pszichiátriai közegbe beilleszkedni, de sokat tanultam kollégáktól, paciensektől, az évek során sok gyakorlati tapasztalatra tettem szert. A team munka során számos képzésben és közös projektben vettem részt egyesületi keretek között is.

Több éven át vezettem gyógypedagógus, pszichológusok hallgatók szakmai gyakorlatát.

Nagyon sok saját élményű egyéb képzésben vettem részt: rebirthing /újjászületés légzés terápia/, neurolingvisztikus programozás /NLP/, katatím imaginatív terápia, transzperszonális pszichológia.

2 éve önállóan folytatom tevékenységemet. Minden ember számára vannak időszakok, amikor többet akar foglalkozni önmagával, fejleszteni szeretné kreativitását, emberi kapcsolatait, vagy az önmagához való viszonyát. Csoportjaimon a test és lélek kapcsolatára helyezem a hangsúlyt.

A befelé figyelés folyamatában választ kaphatunk a tudattalanhoz intézett kérdéseinkre, és megérthetjük elakadásaink természetét, amivel hamarabb megszabadulhatunk ezektől.

Az egyéni és csoportos foglalkozásaimon igyekszem Ítéletalkotás és tanácsadás szándéka nélküli, elfogadó, szabad és szeretetteljes légkört teremteni, ahol kinyílhatnak a lélek bezárt ajtói, és ahol mindenki megtalálja önmagában gyógyító forrásait.


B&S Személyi - Szervezeti Mentoráló és Egészségfejlesztő közösség   
1048 Budapest, Székpatak u 12.  
 
Tel: +36  20 580 3818e-mail: info@bscoach.org
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el