Masszázs-Terápia

A testi erőnket a pihenésből, a lelki erőnket a belső egyensúlyból nyerjük.

Testi fájdalmaink tüneteinek túlnyomó részét a lelki egyensúlyunk megbillenése, hiánya okozza. Ezen okok feltárása, megoldása és lezárása nélkül a testi tüneteink nem, vagy csak kismértékben szűnnek meg.

Ennek elkerülése érdekében ajánljuk Masszázs-Terápiánkat, mely a test és a lélek "masszázsát", kezelését jelenti. Lényege a test és lélek összhangja, harmóniája.

A masszázs-terápia két fázisban összesen 65 perces programot takar.

Az első részben (20 perc) beszélgetünk, körül járjuk, feltárjuk a lehetséges lelki tüneteket. Ez a folyamat a "lélekmasszázs".

A második részben (45 perc) a testi tünetek kezelését végezzük. Ez a folyamat a testmasszázs.

A masszázs-terápiát kizárólag ezen kombináció mellett végezzük.

Fontos tudni, hogy a 20 percben történő beszélgetés sem mélységében és sem tartalmában nem érinti a pszichoterápiát. Itt a vendég irányítja és dönti el, hogy mit és mennyit kíván megosztani, behozni a kezelésbe. Ugyanakkor szükség esetén és amennyiben igényli, inspirációt meríthet és kaphat a terápiás irányba történő elmozduláshoz.

Amennyiben úgy érzi, hogy szüksége van a változásra, szeretne testi-lelki terheitől, fájdalmaitól megszabadulni, úgy várjuk bizalommal.

Bejelentkezés: +36 20 580 38 18

B&S Személyi - Szervezeti Mentoráló és Egészségfejlesztő közösség   
1048 Budapest, Székpatak u 12.  
 
Tel: +36  20 580 3818e-mail: info@bscoach.org
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el