Dávid Tamás

Dávid Tamás

Korábban több mint egy évtizedet dolgoztam az Országos Pszichiátriai- és Neurológiai Intézet Addiktológiai Osztályán. Elsősorban szenvedélybetegek pszichodiagnosztikai vizsgálatát végeztem, illetve az osztályos nagycsoport vezetése mellett egyéni - és csoport-pszichoterápiás kezelésükkel foglalkoztam.

A Péterfy Sándor Utcai Kórház klinikus pszichológusaként előbb a Kardiológiai Osztályon és Ambulancián, majd tíz év múltán a Neurológiai Ambulancián dolgoztam további hat esztendőt. Mindennapi munkám részét képezte a kórházi kezelésben részesülő, vagy a járóbeteg szakellátás keretei között segítséget kérő, pszichésen érintett betegek mentálhigiénés támogatása, valamint pszichodiagnosztikai vizsgálata mellett az ambulancián szorongásos és depresszív panaszok, funkcionális stressz-betegségek, szomatoform zavarok, illetve kapcsolati konfliktusok miatt jelentkező páciensek relaxációs, szimbólumterápiás csoportokba, illetve egyéni pszichoterápiás kapcsolatba történő bevonása.

2006 óta magánrendelés keretei között is folytatok pszichoterápiás tevékenységet.

Több mint két évtizede vezetek személyiség- és kommunikáció-fejlesztő, illetve csapatépítő tréningeket, valamint encounter csoportokat.

1996 óta előadóként, trénerként, készségfejlesztő-, illetve esetmegbeszélő csoportok vezetőjeként részt veszek számos akkreditált pedagógus-továbbképző programban (Szemtől szemben, Átszálló, MAP, Integrált iskola - támogató környezet).

Vezettem továbbá számos alkalommal esetcsoportokat pedagógusok, szociális munkások, pártfogó felügyelők, közoktatási esélyegyenlőségi szakértők, illetve az Áldozatsegítő Szolgálat jogászai számára.

1999-2004-ig az iskolai drogproblémák megelőzésére és kezelésére kidolgozott "ÁTSZÁLLÓ" program vezetője voltam.

2003-2004 között az Oktatási Minisztérium Egészségfejlesztési - Mentálhigiénés Szakértői Bizottságának voltam a tagja.

2012 óta a Magyar Hipnózis Egyesület vezetőségi tagja vagyok.

B&S Személyi - Szervezeti Mentoráló és Egészségfejlesztő közösség   
1048 Budapest, Székpatak u 12.  
 
Tel: +36  20 580 3818e-mail: info@bscoach.org
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el